glass of beer

Proizvodnja Piva

Basch Pivara

U podrumu Basch House 1887, umetnost proizvodnje piva oživljava uz pomoć tehnologije koju je osmislila, proizvela i patentirala poznata i priznata austrijska porodica Salm. Otac i sin, kreativni umovi iza ovog imena, udahnuli su život liniji za proizvodnju možda najboljih piva. Danas ova kompanija svoju opremu izvozi širom sveta i može da se pohvali vekovnim iskustvom i tradicijom. S ponosom ističemo da je 2023. godine i naš restoran postao partner u ovoj divnoj pivskoj priči.

U Beču, gde je porodica Salm ponosan vlasnik dva odlična restorana, nudi se široka ponuda vrhunskih jela i najukusnijeg piva, baš kao što je to i u Basch House u Subotici.

Oprema koju koristimo je automatizovana, moderna i kvalitetna; sastojci za naša piva se pažljivo biraju u saradnji sa našim partnerima kako bismo naše posetioce mogli da uslužiti pivom baš kao što je ono u Beču.

Pod stručnim nadzorom iskusnih tehnologa, svaka čaša pivske čarolije koja se toči u Basch House 1887 nosi sa sobom duh autentične tradicije.

Fabrika vode Basch House 1887

Basch voda

Mesto gde Beč susreće Suboticu u jednom gutljaju!

Ova priča počinje u Beču, gradu koji je od 2001. godine prvi i jedini na svetu ustavnom odredbom zaštitio vodu za piće. Poznat po jednoj od najboljih voda za piće iz gradskog vodovoda, ovaj grad inspirisao nas je da uradimo nešto, za mnoge, na prvi pogled nemoguće - Bečka voda u Subotici!

Da, moguće je.

apartment image

Kvalitet bečkog piva i vode nas je naterao da poželimo isti doživljaj i u našem restoranu. Započeli smo svoje, ne tako jednostavno istraživanje, ali kada čovek nešto Baš želi onda prepreke ne postoje.

Kako bismo isti kvalitet vode imali i u našem restoranu, neophodno je bilo da napravimo svoju, malu i modernu, fabriku vode.

Tim naših tehnnologa i tehnologa iz Beča posvetio je posebnu pažnju formulisanju savršene metode filtracije. Mnogo litara kasnije, ponosno možemo reći - došli smo do cilja.

apartment image

Svaki ljubitelj piva zna da se tajna kvaliteta piva krije u kvalitetu vode, zato je za nas, voda srce naše pivare. Ali tu se priča ne završava! Naša Basch Voda ne samo da oživljava naša piva, već je ključna i u pripremi svakog obroka u našem restoranu.

Bilo da se radi o pripremi hrskavih specijaliteta ili osvežavajućih napitaka, Baš Voda donosi neponovljiv šmek svakom zalogaju i gutljaju. Pored toga, sve naše goste očekuje bokal ovog najvažnijeg pića uz svaki obrok.

apartment image

Dozvolite nam da vas povedemo na putovanje gde se tradicija i inovacija susreću, donoseći vam najbolje što Beč i Subotica imaju da ponude. Ovde, u samom srcu Subotice, doživite čaroliju koja se krije u svakom gutljaju.

apartment image

Slike iz Destilerije

basch brewery
basch brewery
basch brewery
basch brewery
basch brewery
basch brewery
basch brewery