basch kitchen

Spoj strasti, tradicije i inovacije

Basch Kuhinja

Naša moderna kuhinja je organizovana u tri ključne celine:

  • Priprema: Ovde se pažljivo pripremaju sveži sastojci koji će biti korišćeni tokom dana.
  • Priprema testa i delikatesa: Odeljak posvećen stvaranju ukusnih testenina i delikatesa.
  • Glavna kuhinja: Opremljena najmodernijim i najkvalitetnijim uređajima, sa posebnim naglaskom na Josperu.

Basch House kuhinja je spoj strasti, tradicije i inovacije. Naši vrhunski kuvari pažljivo biraju najkvalitetnije sastojke kako bi stvorili jela koja osvajaju sva čula. Sa inspiracijom iz autentičnih receptura i svetskih kulinarskih trendova, svaki zalogaj u Basch House-u je jedinstven doživljaj.

apartment image

Pizza Peć

Marana Forni

Basch pizza dobija svoj jedinstveni ukus zahvaljujući vrhunskoj italijanskoj pećnici specijalno dizajniranoj za postizanje najukusnije hrskave teksture.

Ova pizza peć je patentirana 1992. godine, od strane renomirane svetske firme Marana Forni, kao prva rotirajuća pizza peć za restorane.

Posebno je uzbudljivo što, kada posetite Basch House, imate priliku da direktno posmatrate kako se ova specijalno oblikovana kamena podloga rotira, podiže i spušta, prema potrebi, prilagođavajući se vrsti pice koja se priprema. Neravnine podloge osiguravaju savršeni hrskavi ukus testa o kojem Basch House pizza majstori posebno vode računa kako bi ono bilo pečeno Baš onoliko koliko je potrebno.

apartment image

Grill

Josper Grill

U srcu naše kuhinje leži tajna koju nosimo sa strašću i ponosom - naš Josper Grill. Ovaj impresivni uređaj nije samo roštilj, već čarobni alat koji hrani našu strast prema kuvanju i obogaćuje ukuse naših jela.

Josper Grill je mesto gde se susreću otvoren plamen i precizna kontrola temperature. On omogućava da se sveži sastojci, bilo da su to komadi mesa, povrće ili morski plodovi, transformišu u savršene ukuse. Visoka temperatura pečenja brzo zapeče spoljni sloj hrskavim i sočnim ukusima iznutra, čineći svaki zalogaj jedinstvenim doživljajem.